loading...

Sfaturi să scapi de paduchii din cotetele de gaini într-o singură zi !

 

cu puciosa sau sulf de la depozitele de subst chimice! Pui o galeata metalica cu jar si pui putin sulf pe jar ssi inchizi usa dimineata cand au iesit toate gainile sa nu raman vreouna ca moare! Mor pana si ouale ! DEschizi dupa o ora sau doua ore si lasi deschis pana seara sa se aeriseasca bie sa nu moara gainile cand intra la dormit noaptea! Mor pana si paduchii de pe ele cand intra la culcare!

liciu gabriela
22 mai, 10:53
Pentru a evita prezenta paduchilor,am construit o cotineata metalica...fac dezinfectie saptamanal cu Neostomosan si Super Killer...rezultate excelente inca de anul trecut...as vrea sa vobsesc in interior dar nu stiu ce anume sa folosesc...Multumesc.
Matei Surubaru
29 iunie, 18:17
Am scapat de ei din cotet si erau cu miile,dar acum nu mai pot eu sa scap de ei. in fiecare zi ma chinuiede saptamana inc oace si am incercat toooot. did disperare an dat si cu aroxol prin par si pe cord dar tot nu am scapat. va rog ajutatina sa scap de ei!!!!
carmen dragoescu
26 iunie, 17:57
multumesc pentru sfat,voi incerca.
Constantin
10 mai, 01:06
Am avut si eu aceasta problema pana cand acu 2 ani mi-a murit o gaina pentru ca era plina de paduchi. Solutia: cand incepe sa fie cald afara le oblig sa doarma in aer liber, le restrictionez accesul in incaperi inchise pentru ca acolo se inmultesc paduchii pe cand afara , paduchii nu au nici o sansa.
Functioneaza sigur, la mine e al doilea an cu rezultate.
Sa va fie de folos informatia!
George Mihaescu
03 octombrie, 16:10
Am avut rezultate foarte bune cu cenusa in amestec cu var nestins.insa cea m-ai buna metoda e introducerea de plante de boz tocate pe pardoseala poietii.La fel de bun este si pelinul.succes!
valeriu cosmescu
02 iulie, 15:05
Eu am dat cu super Killer, romparasect taktik si nimic. Am amestecat toate trei solutiile intro concentratie mai mare si am avut acelasi rezultat adica nu au murit paduchii.Si totusi am rezolvato cu var praf la sac (nu varuit cotetu) aruncat prin tot cotetul de l-am albit si cu cenusa. Asa am scapat de ei.
gica
21 mai, 18:27
Dupa multe experimente am revenit la o metoda straveche dar imbunatatita -intr-tava de lemn pun cenusa in care pun si niste Galifos praf,gainilor le face o placere deosebita sa faca baie si am scapat si de paduchi
loading...
Fii primul care comenteaza acest videoclip.

Articole asemanatoare

Ultimele articole

Cele mai citite