loading...

Ujë dhe sodë buke. Ja çfarë ndodh nëse e pini çdo ditë

2 Vizionari
CELE MAI POPULARE ARTICOLE !
loading...
Published
Soda e bukës kundër urthit : Nëse vuani nga urthi atëherë duhet të dini se pirja e sodës së bukës të shkrirë në ujë ndihmon në neutralizimin e acidit hidroklorik dhe eliminon dhimbjen e urthit . Bulëzat e ujit ndihmojnë në çlirimin e gazrave dhe largojnë fryrjet . Kundër inflamacionit

If you suffer from heartburn then you should know that drinking baking soda dissolved in water helps neutralize hydrochloric acid and eliminates heartburn pain. Water bubbles help release gases and remove bloating .
Fii primul care comenteaza acest videoclip.